Begin het nieuwe jaar goed met een laptop van Terra

 

Begin het jaar goed met deze nieuwe notebook van Terra!

 

De Terra 1516 serie is snel, betrouwbaar en oerdegelijk. GEPO-systems is officiëel Terra Partner vanwege onze uitstekende ervaringen met dit Duitse merk. Waar andere merken je na garantietijd vaak laten zitten met een laptop die lastig blijkt te repareren of waarvoor geen onderdelen beschikbaar zijn loopt de ondersteuning bij Terra nog jaren door.

Steeds meer fabrikanten dragen bij aan onze wegwerpmaatschappij door laptops op de markt te brengen die niet gemaakt zijn om eenvoudig te laten repareren. In onze visie is het daarom beter een Terra laptop te kopen die door ons redelijk eenvoudig te demonteren is en waarvan ieder onderdeel vervangbaar is. Bovendien werkt Terra uitsluitend met de beste componenten.

De 1516 laptop in deze aanbieding is bij ons ruim op voorraad, heeft een snelle i5 processor, 8GB RAM geheugen (uitbreidbaar), grote 500GB M.2 SSD schijf en een verlicht toetsenbord (meerdere kleuren instelbaar). De laptop komt standaard met Windows 11 maar kan ook geleverd worden met Windows 10. Terra 1516 laptops zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf 599,- Euro.

 

NB: GEPO-systems is niet uitsluitend leverancier van Terra laptops, wij verkopen desgewenst ieder ander merk.