Schijf gecrashed? Wij hebben de oplossing!

 

Het overkomt velen en is één van de meest gevreesde computerproblemen: dataverlies. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Maak regelmatig een backup van alle bestanden die u dierbaar zijn en zorg er dan voor dat u meerdere kopiëen bewaart op verschillende media (of clouddiensten). Mocht het toch gebeuren dat u niet meer bij uw bestanden kunt komen en u heeft geen backup gemaakt, dan kan GEPO-systems u helpen.

In veel gevallen heeft u een kans dat wij de bestanden op uw gegevensdrager nog kunnen benaderen en kunnen redden. GEPO-systems heeft jarenlang ervaring met het recoveren van databestanden op o.a. gecrashte harddisks. Wij gebruiken hiervoor specialistische hard- en software. Wij hanteren voor data recovery zeer gunstige tarieven, meestal betaalt u slechts 25,- tot 50,- Euro incl. BTW aan backup kosten. In de gevallen waarin uw gegevensdrager dusdanig beschadigd is dat ook wij er niet meer bij kunnen bieden we toch nog een oplossing door u in contact te brengen met onze Data Recovery Partner.

Dit team van labspecialisten staat dag en nacht voor u klaar om uw kostbare data te redden. Mocht het zover komen dat u gebruik gaat maken van de diensten van deze specialisten, wees dan verzekerd van een uitermate vakbekwaam team dat op een integere manier met uw data omgaat, daarbij rekening houdend met uw privacy. Tevens ontvangt u altijd eerst een offerte voor de recovery voor men daadwerkelijk tot de werkzaamheden overgaat.

Laat u vrijblijvend door ons voorlichten als u gebruik wilt maken van onze recovery diensten.