Terra 1515, een betaalbare mainstream krachtpatser

Terra 1515

Afbeelding: Terra Mobile 1515 i5-7200U laptop

 

Op zoek naar een nieuwe, betrouwbare en snelle laptop? Kijk dan eens naar de 15e generatie "middenklasser" Terra notebooks. Wij hebben ze op voorraad!

Deze fraaie nieuwe laptops zijn uitgerust met een 1080p Full HD scherm, 7e generatie i3, i5 of i7 CPU,  een verlicht toetsenbord, USB 3.1 en Type-C poorten en uiteraard een HDMI uitgang voor aansluiten op TV of Beamer. Tevens beschikt de Terra 1515 generatie nog steeds over een DVD brander (leest en speelt ook CD's), iets wat bij veel laptops achterwege wordt gelaten. Desalniettemin blijft de 1515 een platte lichtgewicht. Verder is de laptop met het oog op backward compatibiliteit voorzien van een analoge VGA uitgang voor aansluiten op oudere TV's en Beamers. Dankzij de razendsnelle 250GB M.2 SSD kaart start de laptop in slechts een paar seconden op. GEPO-systems levert iedere nieuwe laptop standaard met een schone Windows 10 installatie (altijd de meest recente versie) zoals het bedoeld is. Bij ons treft u dus geen overbodige reclamesoftware aan op uw nieuwe laptop maar krijgt u meteen een startklaar apparaat mee naar huis. U hoeft dus geen vragen te beantwoorden, fabrieksinstallaties af te ronden, meldingen weg te klikken, uren lang updates te downloaden, etc.

BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE PC OF LAPTOP ZETTEN WIJ GRATIS UW BESTANDEN OVER VAN UW OUDE SYSTEEM!

Met de aankoop van een Terra laptop bent u verzekerd van Duitse degelijkheid. De kwaliteit blijft gewaarborgd, ook na de garantieperiode. Waar u bij andere merken vaak te horen krijgt dat uw laptop niet gerepareerd kan worden biedt Terra haar Partners (en dus ook onze klanten) de mogelijkheid tot 5 jaar in de toekomst 100% van alle onderdelen in te kopen. Zo is het vervangen van bijvoorbeeld een defect moederbord bij Terra laptops geen probleem. Dit in tegenstelling tot vrijwel alle andere laptopfabrikanten. Niet dat dit vaak voorkomt! Ook in tegenstelling tot veel andere laptopfabrikanten.

Kom langs in onze winkel voor een vrijblijvende demonstratie en overtuig uzelf van de verbluffende prijs/prestatieverhouding van Terra producten!