Notebook van de maand: Terra Mobile 1551P i7

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare laptop maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Kom dan langs bij GEPO-systems voor een vrijblijvende demonstratie en laat u verassen door het aanbod.

Wij verkopen niet alleen de bekende "gangbare" merken als Asus, Lenovo, HP, etc. maar ook laptops van het Duitse merk Terra. Waar dit merk vooral in uitblinkt is service, degelijkheid en betrouwbaarheid. Terra werkt uitsluitend met A-merk componenten. En waar andere merken soms na garantietijd bij problemen afgeschreven zijn vanwege geen of slechte beschikbaarheid van onderdelen kan een Terra laptop gemakkelijk onderhouden worden. Dit laatste is uniek in de laptopwereld.

Deze maand is de Terra Mobile 1551P laptop in de aanbieding. De laptop heeft een supermoderne 12e generatie i7 CPU met iRISxe grafische kaart, een snelle M.2 SSD met 512GB opslagruimte en 16GB RAM. Tevens beschikt de laptop over een RGB toetsenbord en een erg slanke, lichte behuizing. Een prima laptop voor de veeleisende gebruiker.