Back to school actie - Nieuwe Lenovo Mini laptops met touchscreen en Windows 10 voor slechts 245 Euro!

 Lenovo Yoga          

245,- Euro incl. BTW (beperkte voorraad, op = op)

 

Voor de komende schoolperiode biedt GEPO-systems aan:

Een leuke Lenovo Yoga Rugged N23 compacte laptop met touchscreen. Vanwege het geringe gewicht en kleine afmetingen is deze Lenovo Yoga ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar school of op reis. Het 11.6 inch scherm biedt net even wat meer overzicht dan wat we van een 10 inch Android tablet gewend zijn maar is klein genoeg om in je schooltas te passen. Bovendien is deze Yoga standaard uitgerust met een anti-glare touchscreen en de "rugged" uitvoering kan tegen een stootje. Windows 10 is dankzij de toetsenbord + muis interface en multitasking support een besturingssysteem dat uitermate geschikt is voor studiedoeleinden. Voor school raden wij daarom ook eerder een Windows systeem aan dan een Android tablet. Deze Yoga is geen gewone tablet maar een "echte" laptop en dan lekker klein en met touchscreen. Je kunt dus gewoon werken met toetsenbord en muis. De laptop is voorzien van een USB 3.0 poort en is dus geschikt voor USB sticks en randapparatuur. Het scherm kan tevens volledig naar achteren gekanteld worden (360 modus) waarna de laptop een Windows 10 Tablet wordt.

De laptop wordt door ons voorzien van een schone Windows 10 installatie (nieuwste versie) en een gratis tekstverwerker die volledig compatible is met Microsoft Office. Voor het officiële Microsoft Office 2016 Professional pakket hebben we nu ook een mooie aanbieding lopen. Informeer naar de mogelijkheden.

De scherpe prijs en eerder genoemde voordelen maken deze mini laptop tot een ideale huiswerk computer. Kom langs in de winkel voor een vrijblijvende demonstratie.

Dit zijn nieuwe laptops en komen met 2 jaar garantie.